Fitmin esittelee uuden koiranruokavalikoiman

Fitmin tuo markkinoille holististen koiranruokien ensiluokkaisen Fitmin Purity -sarjan, johon kuuluvien tuotteiden koostumusta voidaan kuvata käsitteellä „MENU“. Tuotteiden avainainesosana on edelleen tuore liha useampana eri vaihtoehtona, joihin on lisätty maukkaita ja terveyttä edistäviä raaka-aineita kuten siitakesieniä, hedelmiä ja vihanneksia sekä yrttiseoksia. Tuotteita tullaan toimittamaan kahdeksana vaihtoehtona, joista neljä perustuu riisiin ja neljä „grain free“-reseptiä perustuu herneisiin ja perunaan. 

 skupinka Purity dog vse2

 

„Kaksi vuotta sitten esittelimme menestyksekkään Purity-sarjan kissoille ja jo silloin aloimme kehittää yhdessä ravintoasiantuntijoiden kanssa Fitmin Purity Holistic -sarjaa koirille“, kertoo Lubomír Holka, Fitmin-tuotemerkin markkinointijohtaja, ja lisää: „Ei ollut helppoa saada kaikkea sovitettua niin, että ravinto toisaalta vastaisi koirien toisistaan poikkeavia yksilöllisiä tarpeita eri elämänvaiheissa, mutta säilyttäisi samalla myös parhaan mahdollisen laatutason. Nyt olemme kuitenkin tyytyväisiä tulokseen.“

 

Reseptit sisältävät ihmisten ravinnossa käytettyjä raaka-aineita ennen kaikkea niiden elimistölle suotuisten vaikutusten vuoksi (siitakesieni, Herbs Vitality Complex -seos, hedelmät jne.). Perustana on tuore liha, joka lisätään seokseen suoraan pursotusprosessin yhteydessä, eikä vain esikuivattuna raaka-aineena (lihajauho/luujauho). Koirat saavat siten maisteltavakseen kalaan, riistalihaan ja naudan-, karitsan- tai kaninlihaan perustuvia vaihtoehtoja. Lihan lisänä on joko riisiä tai viljattomia raaka-aineita.

 

Tuotteiden Grain free -vaihtoehdot perustuvat herneisiin ja perunaan, ne eivät siis sisällä mitään viljoja, jotka toimivat usein allergeeneina (esim. vehnä- tai maissigluteeni). Herneiden ansiosta on myös ravinnon glykeeminen indeksi alempi, mikä vähentää yhden tavallisimmista elintasosairauksista – liikalihavuuden riskiä.

 

Riisiä sisältävissä tuotteissa on viljatuotteena riisiä, mutta ei vehnä- tai maissigluteenia, jotka voivat joidenkin yksilöiden tapauksessa toimia mahdollisina allergeeneina. Riisi sisältää monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka sulavat hitaasti ja mahdollistavat vapautuvan energian hyväksikäytön paljon pitempänä aikana.

 

2YoutubeL

2FaceBookL

?>