Uuden koiran- ja kissanruoan 100 %:sta kalan lihasta

Fitmin tuo uutuutena markkinoille Fitmin Purity Dog Sea Fish ja Fitmin Purity Cat Sea Fish -säilykkeet.

konzerva1 2 menší

 

Useamman merikalalajin 100% lihan ansiosta yhdistyvät Fitmin Purity Dog Sea Fish jaFitmin Purity Cat Sea Fish -säilykkeissä kaikki niiden ravintorikkaan lihan edut.

Säilykkeille on ominaista ennen kaikkea eläinkunnan proteiinien suuri määrä. Proteiinit ovat jokaisen eläimen kehon merkittäviä rakennusaineita ja siksi on tärkeää olla aliarvioimatta niiden merkitystä ravinnossa. Ne vastaavat koirien ja kissojen lihasmassan kasvusta ja myös niiden kehon voimasta, kestävyydestä ja terveestä toiminnasta.

B12-vitamiini tukee verenmuodostusta ja hermojärjestelmän toimintaa.

Ravinnon sisältämät fosfori ja kalsium edistävät verisuonten lujuutta ja vahvan luuston kasvua ja vähentävät murtumien syntymismahdollisuutta.

 

konzerva12ab menší

 „Uudet Fitmin-kalasäilykkeet sopivat kaiken ikäisille kissoille ja koirille. Niiden etuna on ennen kaikkea tyydyttämättömien rasvahappojen suuri osuus, mikä edistää merkittävästi turkin ja kynsien tervettä kasvua, verenkierron hyvää kuntoa ja yleisesti lemmikkiemme aktiivisen elämän jatkumista,“ sanoo Adéla Palacká, Fitmin-tuotemerkin ravintoasiantuntija.

Kalasäilykkeiden ainutlaatuinen koostumus takaa myös niiden hypoallergeenisuuden.

Ne eivät sisällä mitään muuta lihaa, lisäaineita, viljoja tai kemiallisia tai säilöntäaineita.

Tuotteessa on käytännöllinen muovikansi, joka pidentää kalan lihan pysymistä tuoreena. Sen ansiosta voit huoletta antaa säilykkeen koiralle tai kissalle useampana annoksena. 

 

2YoutubeL

2FaceBookL

?>