Fitmin esittelee parabeenittomat ja silikonittomat yrttiuuteshampoot

Fitmin laajentaa tuotevalikoimaansa hellävaraisilla ja eri tarkoituksiin kehitetyillä parabeenittomilla ja silikonittomilla koiran shampoilla. 

antiparasitedyily usewhite dogssensotive

 

 

 

Koiramme ovat meille usein täysivaltaisia perheenjäseniä ja sen mukaisesti huolehdimme myös niiden terveydestä. Lemmikeillemme sopivan ravinnon valinnan lisäksi on meille tärkeää myös niiden turkin hoitoon käytettävien valmisteiden oikea valinta. Siksi Fitmin tuo nyt markkinoille tuotevalikoimansa uutuuden, koirien kosmetiikkasarjan Fitmin For Life, johon kuuluu laaja valikoima shampoita lemmikkien yksilöllisiin tarpeisiin.

Haluatko kylvettää koiranpennun?

Valitessasi nimenomaan pennuille tarkoitetun hellävaraisen tuotteen ei kylvetykseen liity mitään ongelmia.

Epäröitkö käyttää shampoota herkkäihoisen koiran pesuun?

Haluatko saada valiokoirasi turkin hyvään kuntoon ennen tärkeää näyttelyä tai haluatko tukea valkoisen tai tumman turkin erikoistarpeita?

Fitmin For Life on ainutlaatuinen shampoosarja, joka kattaa varauksetta kaikkein erityisimmätkin koiran turkin ja ihon hoitoa koskevat vaatimukset.

Valittavana on 8 eri lajia: pennuille, jokapäiväiseen käyttöön, uudistava, rauhoittava, antiparasiittinen, shampoo valkoiselle tai tummalle turkille ja shampoo/hoitoaine. 

Nykyinen suuntaus on paluu luontoon. Nykyisin kiinnitämme yhä enemmän huomiota siihen, millä peseydymme ja olemme alkaneet vähentää turhaan käytettäviä kemikaaleja ja ottaa oppia edellisiltä sukupolvilta, jotka tulivat toimeen ilman keinotekoisia lisäaineita. Silloin ei juurikaan tunnettu allergiaa tai monia sairauksia. Tämä suuntaus on nähtävissä myös nelijalkaisten ystäviemme hoidossa. Siksi kehitimme ainutlaatuisen parabeenittoman ja silikonittoman koirien shampoosarjan, jota voivat huoletta käyttää myös herkkäihoisten koirien omistajat,” kertoo Lubomír Holka, Fitmin-tuotemerkin myynti- ja markkinointijohtaja.

condicionerdarg dogsjuniorregeneration

Parabeeneja ja silikoneja sisältämätön koostumus on hyvin hellävarainen koirien turkille. Tehoainesosina vaikuttavat yrttien eteeriset öljyt ja kasviuutteet, ravitsevat öljyt ja vitamiinit antavat jokaiselle shampoolle sille tyypilliset ideaaliset ominaisuudet. Koiran turkki pysyy hienossa kunnossa ja myös parasiitit voidaan välttää. Fitmin For Life -shampoista löytää omansa jokainen koirankasvattaja, olipa kyse sitten koiran turkin jokapäiväisestä hoidosta tai tarpeesta ratkaista turkkiin tai ihoon liittyvät ongelmat.

2YoutubeL

2FaceBookL

?>