Fitmin-kennel

Fitmin – kennel (rekisterinumero 754/02) on perustettu vuonna 2002 ja tarkoitettu bordercollie-rotuisten koirien kasvattamiseen.  Päämäärämme on, että FITMIN-kennelissä kasvaisi terveitä ja monipuolisia koiria, jotka eivät nauti arvostusta vain kauneuskilpailuissa, vaan myös testeissä ja koirien urheilukilpailuissa. Koko olemassaolonsa ajan kennel on onnistunut kasvattamaan menestyksekkäästi 27 täysikasvuista ja yli 166 pentua eli “Fitminiläistä”.  Urheilun ja näyttelyiden lisäksi keskitymme kennelissämme myös koiraterapiaan – neljälle koiralle järjestetään joukko koiraterapia-testejä lisensoidussa Hafík-yrityksessä.  Näiden koirien kanssa vierailemme lastenkodissa Horní Čermnéssä sekä vammaisten lasten erityiskoulussa Žamberkissa.

Bordercollie-rotu valittiin Fitmin-kenneliin tarkoituksella sen herkkyyden, älykkyyden, erinomaisen luonteen ja urheilullisen lahjakkuuden vuoksi. Alusta alkaen kennelin tehtävänä oli kasvattaa terveitä, tyytyväisiä koiria, joita voidaan hyödyntää Fitmin-tuotemerkin ravinnon laadun ja maun arvioinnissa.  Makutestit eivät ole mitenkään vaativia, koirille annetaan ruokailun yhteydessä kahta vaihtoehtoista ravintoa.  Kokeessa seurataan, kumpaa vaihtoehtoa koira maistaa ensiksi sekä kumpaa ravintoa se syö enemmän.  Samalla arvioidaan koiran kokonaiskasvua, turkin laatua sekä psyykkisiä ja fyysisiä ominaisuuksia.  Kaikki kirjataan taulukoihin, tulokset arvioidaan huolella ja niitä hyödynnetään tulevassa ravinnon kehitystyössä.

Fitmin kennelin koirien erinomainen fyysinen ja psyykkinen kunto on parasta suositus Fitmin-tuotemerkille. 

Kennel Fitmin

Fitmin-kennelissä toimii myös lasten Fitmin-koirakerho.  Kerhossa lapset auttavat koirien hoidossa, tutkimuksissa sekä koiriin liittyvissä siivoustehtävissä. Luonnollisesti he myös harjoittelevat koirien kanssa sekä käyvät niiden kanssa kilpailuissa ja seminaareissa.   Ilman heitä kennelin toimintaa olisi vaikea kuvitella. 

 

2YoutubeL

2FaceBookL

?>