Fitmin-tuotemerkin tarina

Fitmin-tuotemerkin historia ulottuu 1990-luvulle, jolloin Poplužní dvůr-tila Helvíkovicích u Žamberkassa palautui yrityksen perustajille, Štěpánekin perheelle, valtion omaisuuden takaisinpalautustoimien yhteydessä.  Štěpánekin suku on omistautunut maanviljelykselle ja eläintenkasvatukselle jo sukupolvien ajan ja kommunistisen järjestelmän romahtamisen jälkeen tuhottu tila palautettiin heille ja perheyritystä alettiin rakentaa tyhjästä.  Aluksi he keskittyivät eläintenkasvatukseen ja alkoivat sittemmin valmistaa eläimilleen ravintoseoksia, joita myivät laajemmalle tuttavajoukolleen.  Vähitellen he rakensivat Helvíkoviceen kotieläinten ravinnon tuotantolaitoksen, perustivat laukkatallin ja vuonna 1998 aloittivat koiranravinnon ja vuonna 2008 kissanravinnon valmistuksen.  Alun perin Fitmin-niminen yritys siirtyi jonkin ajan kuluttua osaksi ylikansallista Dibaq-ryhmää, jolloin nimi muutettiin ja Fitministä tuli tuotemerkki.  

firma uprmale

Fitmin-tuotemerkin perustamisesta on jo yli 21 vuotta ja tänä aikana se on muuttunut monella tavalla, mutta perheyrityksen perusarvot – rehellinen asenne työhön – ovat säilyneet samoina.  Yrityksessä vaalitaan edelleen yrityksen perustajien henkeä, heidän eläintenkasvattaja- ja maatalousperinteillään on juuret syvällä Helvíkovicessa.

 

Miten Fitmin eroaa muista? Oikeasti tuoreella lihalla
Tuotantotilat yrityksen toimipaikassa eivät ole kooltaan massiiviset, yritys pitää edelleen kiinni perheyrityksen statuksestaan. Asiakkaat näkevät silti siellä uusinta teknologiaa, joka mahdollistaa korkealaatuisten tuotteiden valmistamisen. Fitmin on ainoa tšekkiläinen tuotemerkki ja yksi harvoista eurooppalaisista tuotemerkeistä, joka sisältää kotieläimille tarkoitetuissa rakeissa oikeaa tuoretta lihaa alkuperäisellä kosteusprosentilla 70 %.

Jezevcik a maso s.600

Lisäksi kyseessä ei ole mikä tahansa liha – kyse on niin sanotusta koneellisesti leikatusta lihasta, jota käytetään myös elintarviketeollisuudessa. Myös sen ansiosta Fitmin-rakeet ovat erinomaisen maukkaita, mitä arvostavat myös erittäin valikoivien eläinten omistajat. Fitmin ei ole suosittua ainoastaan Tšekin tasavallassa, vaan myös koko joukossa Euroopan maita, Venäjällä, Lähi-idässä ja uutuutena Vietnamissa.

 

Kun laatu velvoittaa
Fitmin-tuotemerkin ravinnot ovat laatujärjestelmän normin ISO 9001:2008 mukaisia, vuodesta 2012 yrityksellä on myös IFS – International Food Standard-sertifiointi, joka on yksi tärkeimmistä ja tunnustetuimmista elintarviketeollisuuden sertifioinneista, se käyttää järjestelmää HACCP ja se on Tšekin tasavallan ja EU:n valvontaelinten jatkuvassa tarkkailussa. Yhtenä harvoista alan yrityksistä käytämme ravinnontuotannossamme uusiutuvia energianlähteitä.

Lisätietoja täältä

fitmin world video vyroba

 

Perintökalleus
Fitmin on todellinen yrityksen perintökalleus, se käsittää ravintokansion, ravinto-ohjelmia, ravintolisiä ja makupaloja koirille, kissoille ja hevosille.  Fitmin-merkki kunnioittaa aina kyseessä olevan eläimen vaatimuksia – yrityksen ravintospesialistit tekevät yhteistyötä merkittävien kasvattajien kanssa, konsultoivat heitä uusista trendeistä ja etsivät jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotta Fitmin-tuotemerkin tuotteet olisivat tasapainoisia kokonaisuuksia ja vastaisivat täysin eläinten tarpeisiin.  Fitmin on myös bordercollie-kennelin nimi ja sen historia ulottuu vuoteen 2002.  Kennel perustettiin ravinnon maukkaustestauksia varten, mutta siellä elävät koirat elävät täysipainoista elämää – ne ovat saavuttaneet merkittäviä voittoja näyttelyissä ja urheilukilpailuissa ja ne toimivat myös perinteisen kutsumustyönsä parissa – lammaspaimenina. Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä ne antavat myös koiraterapiahoitoa.  Niiden terveys ja erinomainen kunto ovat Fitmin-tuotemerkin paras suositus, kuten myös eturivin eurooppalaisten ja kansainvälisten kasvattajien positiiviset arviot kokeilemistaan Fitmin-tuotteista. 

2YoutubeL

2FaceBookL

?>