Fitminin tuotanto

Fitmin on yrityksen Dibaq a.s. päätuote. Yrityksen kotipaikka on Helvíkovice u Žamberka. Tuotantotilat yrityksen toimipaikassa eivät ole kooltaan massiiviset, yritys pitää edelleen kiinni perheyrityksen statuksestaan. Asiakkaat näkevät silti siellä uusinta teknologiaa, joka mahdollistaa korkealaatuisten tuotteiden valmistamisen.  Fitmin on ainoa tšekkiläinen tuotemerkki ja yksi harvoista eurooppalaisista tuotemerkeistä, joka sisältää kotieläimille tarkoitetuissa rakeissa oikeaa tuoretta lihaa alkuperäisellä kosteusprosentilla 70 %.

Jezevcik a maso s.600

Lisäksi kyse on niin sanotusta koneellisesti leikatusta lihasta, jota käytetään myös elintarviketeollisuudessa. Myös sen ansiosta Fitmin-rakeet ovat erinomaisen maukkaita, mitä arvostavat myös erittäin valikoivien eläinten omistajat. Fitmin ei ole suosittua ainoastaan Tšekin tasavallassa, vaan myös koko joukossa Euroopan maita, Venäjällä, Lähi-idässä ja uutuutena Vietnamissa.

Oletko kiinnostunut siitä, miten Fitmin valmistaa ??? Tarkistaa video

 fitmin world video vyroba

 

Fitmin-tuotemerkin ravinnot ovat laatujärjestelmän normin ISO 9001:2008 mukaisia, vuodesta 2012 yrityksellä on myös IFS – International Food Standard-sertifiointi, joka on yksi tärkeimmistä ja tunnustetuimmista elintarviketeollisuuden sertifioinneista, se käyttää järjestelmää HACCP ja se on Tšekin tasavallan ja EU:n valvontaelinten jatkuvassa tarkkailussa. Yhtenä harvoista alan yrityksistä käytämme ravinnontuotannossamme uusiutuvia energianlähteitä. 

 

2YoutubeL

2FaceBookL

?>