Fitmin-ravinto-ohjelma

Fitmin Superpremium ravinto-ohjelma

Esittelemme sinulle Fitmin Superpremium viidennen sukupolven ravinto-ohjelman. Fitmin-tuotteet ravitsevat koiria ja kunnioittavat aina koirien ja kasvattajien tarpeita. Seuraamme aktiivisesti mitä koiramaailmassa ja eri harrastuksissa tapahtuu ja pyrimme aktiivisesti etsimään uusia ratkaisuja tehdä Fitmin-tuotteista vielä tasapainoisempia ja yhteensopivampia eläinten tarpeita ajatellen. Kaikki kehittäminen, tuotanto ja testaus tapahtuu Tšekeissä

 

Fitmin s 50 % čerstvého masa

sisältää 50 % tuoretta lihaa, jonka laatu soveltuu ihmisravinnoksi – lihan korkea laatu yhdessä jalostustavan kanssa (liha jalostetaan ”suoraan“ ilman kuivausta, joka alentaisi tärkeitä ravintoaineita) takaa rakeiden pitkään kestävät ravintoarvot ja erinomaisen maun.

 

Fitmin s komplexem dentální péčehammashoitokompleksi terveiden hampaiden parhaaksi – ravintorakeissa luotetaan usein niiden hankaavaan vaikutukseen, mutta me tiedämme kokemuksesta, ettei se aina riitä (etenkään pienillä roduilla) Tästä syystä lisäämme ruokaan patentoidun lisä-aineen, joka toimii suuontelossa antibakteerisena suojana.

 

 

Fitmin s výtažkem z rozmarýnu

Rosmariiniuute – stimuloi immuunijärjestelmää, tukee verenkiertoa sekä parantaa ruoansulatusta. Tukee maksan toimintaa ja se vaikuttaa antioksidantin tavoin

 

 

Fitmin neobsahuje pšenicivehnätön resepti – vehnä on yksi yleisimmin tunnistetuista ruoka-aineallergioiden aiheuttajista ja poistamalla sen resepteistämme alennamme merkittävästi allergiareaktioiden riskiä.

 

 

Fitmin je vyvíjen na základě dlouhodobých zkušenostíFitmin-ravintojen reseptit ovat tasapainoisia ja valmistettuja pitkäaikaisen kokemuksen perusteella

 

 Fitmin 2014

Fitmin Superpremium täysravinnot on suunniteltu muistaen koirien fysiologiset erot niiden eri elämänvaiheissa. Ne jaetaan kolmeen perusryhmään MINIMEDIUM ja MAXI koirarotujen aikuisiän koon sekä erilaisten ravintovaatimusten mukaan ja ne kattavat koko koiran eliniän pennusta senioriin. MINI,MEDIUM ja MAXI ryhmän sisällä ravinnot eroavat toisistaan yksittäisten ainesosien osalta, jotta on mahdollista ottaa huomioon kohonnut tai alentunut ravitsemustarve sekä energiankulutus koiran iän ja aktiivisuuden mukaan.

 

MMM fr 

 

Mikäli koirasi ei ole aivan ihannepainoinen, ei ravintoannostusta tarvitse muuttaa.  Valitset yksinkertaisesti ravinnon pienemmällä tai suuremmalla energiamäärällä.  Fitmin-Superpremium tuotemerkissä voit luottaa siihen, että ravintojen (MINI, MEDIUM, MAXI) raaka-ainekoostumukset ovat käytännössä identtiset ja eroavat toisistaan ainoastaan yksittäisten raaka-aineiden määrissä.  Tämä takaa huolettoman siirtymisen yhdestä ravinnosta toiseen kuormittamatta ruoansulatusjärjestelmää ja lisäksi niitä on mahdollista sekoittaa keskenään. MINI, MEDIUM, MAXI  ravintojen eri energiamääriä vertaillessasi meillä on jokaisessa pakkauksessa eri värikoodi – mitä enemmän kyseistä väriä on pakkauksessa, sen enemmän energiaa ravinto sisältää (erimerkiksi MINI Puppy pakkaus on kokonaan keltainen, kun taas MINI Senior on lähes kokonaan valkoinen. Tämä tarkoittaa, että eniten energiaa sisältää juuri MINI Puppy, kun MINI Senior ravinto sisältää vähiten energiaa).

2YoutubeL

2FaceBookL

?>