Lisäravinto ihon (nahan) oikean toiminnan tueksi. Fitmin Srst on tarkoitettu kivennäisaine- ja vitamiinilisäksi koirille ihon (nahan) ja sen liitännäisten (turkki, kynnet) oikean toiminnan ja hyvän laadun saavuttamiseksi.

 

proteiinia noin 52 %, öljyjä ja rasvoja noin 8,5 %, kuituja noin 0,5 %, tuhkaa noin 14 %.

Lisäravinto ihon (nahan) oikean toiminnan tueksi. Fitmin Srst on tarkoitettu kivennäisaine- ja vitamiinilisäksi koirille ihon (nahan) ja sen liitännäisten (turkki, kynnet) oikean toiminnan ja hyvän laadun saavuttamiseksi.

 

proteiinia noin 14 %, tuhkaa noin 26 %, öljyjä ja rasvoja noin 0,7 %, kuituja noin 14 %.

Lisäravinto nahan oikean toiminnan tueksi. Fitmin Srst on tarkoitettu kivennäisaine- ja vitamiinilisäksi koirille nahan ja sen liitännäisten (turkki, kynnet) oikean toiminnan ja hyvän laadun saavuttamiseksi.

 

proteiinia noin 42 %, öljyjä ja rasvoja noin 7 %, kuituja noin 0,5 %, tuhkaa noin 23 %

lisäravinto nahan oikean toiminnan tueksi. Fitmin Srst on tarkoitettu kivennäisaine- ja vitamiinilisäksi koirille nahan ja sen liitännäisten (turkki, kynnet) oikean toiminnan ja hyvän laadun saavuttamiseksi

 

proteiinia noin 18 %, öljyjä ja rasvoja noin 2,5 %, kuituja noin 3 %, tuhkaa noin 23 %

Lisäravinto koiran ruokahalun ja ruoansulatuksen tueksi. Fitmin Gastro on tarkoitettu ruoansulatuselimistön oikean toiminnan palauttamiseen ruokavaliovirheiden jälkeen. Sillä on positiivinen vaikutus maksan kuntoutumiseen.

 

Proteiinia noin 45 %, öljyjä ja rasvoja noin 7 %, kuituja noin 1 %, tuhkaa noin 9 %.

lisäravinto luonnollisten puolustus- ja uusiutumisprosessien tueksi. Fitmin Vitaregen tukee elimistön suoja- ja uusiutumistoimintoja. Vaikuttaa positiivisesti maksan solujen uusiutumiseen ja optimoi suolistobakteerien varastoitumisen.

 

proteiinia noin 43 %, öljyjä ja rasvoja noin 7 %, kuituja noin 1 %, tuhkaa noin 11 %

Lisäravinto, jossa on korkea kalsiumpitoisuus narttukoirien maidontuotannon tueksi. Fitmin Lakto on tarkoitettu imettäville narttukoirille, joilla on suuri pentue, ongelmia maidontuotannossa, luuston uusiutumisessa tai vastustuskyvyssä.

 

kalsiumia 10,5 %, fosforia 7,5 %, natriumia 0,1 %

Kylmäpuristettu lohiöljy norjalaisesta lohesta on erittäin laadukas EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) Omega 3-rasvahappojen lähde, välttämätön terveydelle, kasvulle ja kehitykselle. Omega 3 MK vaikuttaa tulehduksia ehkäisevästi, vahvistaa verisuonia ja aivotoimintaa, uudistaa ja tukee vastustuskykyä. Fitmin Benefit vaikuttaa näköä parantavasti, lisää koiran keskittymiskykyä ja tehokkuutta.

 

gross fat 99.9%; EPA (20:5 n-3) 2.5%, DHA (22:6 n-3) 4%, Omega 3 14%, Omega 6 14%.

lisäravinto koirille, jotka ovat suuren fyysisen tai psyykkisen rasituksen alaisena. Fitmin Sport on lisäravinne suuren rasituksen alaisille koirille. Se tukee suuren fyysisen tehon saavuttamista ja minimoi elimistön uupumisen.

 

proteiinia noin 37 %, öljyjä ja rasvoja noin 6 %, kuituja noin 1 %, tuhkaa noin 21 %2YoutubeL

2FaceBookL

?>