Fitmin koirille

Fitmin koirille-tuotemerkin valikoima sisältää täydelliset kuivaravinnot, ravintolisät, täydelliset kosteat ravinnot sekä makupalat. Laajan valikoimamme ansiosta meillä on tarjota “mittatilausravintoa” kaikille koirille. 

Fitmin Solution Tuotteet numero Fitmin RATKAISU Ne on tarkoitettu kaikki kasvattajat, erityisesti niille, jotka ratkaisee erityisen ongelman ravitsemus. Allergia, elintarvikeherkkyys, ruokahaluttomuus tai pelkästään koiran ravinnonvaihdoksen tarve – näissä ja muissa ravitsemukseen liittyvissä erikoistilanteissa auttaa Fitmin SOLUTION. Hypoallergeeninen ruokavalio tietylle eläinproteiinille allergisille koirille, viljattomat reseptit vilja-allergiasta kärsiville koirille sekä erityisen mehukkaat, paljon lihaa sisältävät rakeet ruokahaluttomuudesta kärsiville koirille.  Fitmin RATKAISU on ratkaisu erityisiä ravitsemuksellisia tarpeita koiria. 
 

 

Fitmin nutritional programme for dogsTäydelliset ravinnot  Fitmin koirille ravitsemusohjelmassa on suunniteltu muistaen koirien fysiologiset erot niiden eri elämänvaiheissa.  Ne jaetaan kolmeen perusryhmään yksittäisten koirarotujen aikuisiän koon sekä erilaisten ravintovaatimusten mukaan.  Tuotteet perusryhmissä MINI,MEDIUM ja MAXI kattavat koko koiran eliniän pennusta senioriin.  Tietyn ryhmän sisällä ravinnot eroavat toisistaan yksittäisten ainesosien osalta, jotta olisi mahdollista ottaa huomioon kohonnut tai alentunut ravitsemustarve sekä energiankulutus koiran iän ja aktiivisuuden mukaan.  
Mikäli koirasi ei ole aivan ihannepainoinen, ei ravintoannostusta tarvitse muuttaa.  Valitse yksinkertaisesti ravinto pienemmällä tai suuremmalla energiamäärällä.  Lähes identtiset raaka-ainekoostumukset tietyn ryhmän sisällä takaavat turvallisen siirtymisen yhdestä ravinnosta toiseen konkreettisen kunnon mukaan. 

 

skupinka FFL

Fitmin For Life on sarja ensiluokkaisia täydellisiä ravintoja viidellä vaihtoehdolla: kaikkien rotujen pennuille ja aikuisille koirille, suurten ja erittäin suurten rotujen nuorille ja aikuisille koirille sekä ylipainoisille ja seniori-ikäisille koirille.

Kuivaravinnon lisäksi Fitmin For Life-valikoimasta löytyvät myös  täydellisen kosteat ravinnotmakupalat a ravintolisä nivelten uudistumiseen.


 

 

Fitmin nutritional supplements

Ravintolisien periaate ja merkitys on antaa tarvittavat ravintoaineet silloin, kun täysi ja tasapainoinen ravinto ei kykene vastaamaan tietyn yksilön omiin, erityisiin tarpeisiin. Fitmin-ravintolisät on suunniteltu kattamaan laajan joukon erityistarpeita, joita kasvattaja voi koirallaan havaita. Ne täydentävät vitamiineja ja hivenaineita, tukevat elimistön luonnollisia prosesseja.
 Ne eivät korvaa sairaiden koirien lääkitystä, mutta ennaltaehkäisevät tietyntyyppisiä vaivoja ja sairauksia, lieventävät niiden seurauksia ja lisäävät koiran vastustuskykyä. Samalla eläinlääkärit voivat käyttää niitä ennaltaehkäisevästi tai elimistön luonnollisen aktivoinnin välineinä. Ravintolisien erityiskategorioita imetettävien ja vierotettavien pentujen ravinto.

 

Fitmin-koirille tuotemerkin ravinnot ovat suosittuja huippukasvattajien keskuudessa ja he tekevät kanssamme tuotekehittelyyn liittyvää yhteistyötä.  Yksi Fitmin-tuotemerkin tärkeimmistä eduista on maukkaus, jota testaamme ja jatkuvasti parannamme Fitmin-kennelin aktiivisten koiriemme kanssa.  Nämä koirat kilpailevat agilityssä, suorittavat lammaspaimentestejä ja lisäksi tarjoamme niiden kanssa koiraterapiaa.  Niiden kunto ja terveet elämäntavat ovat Fitminille paras mahdollinen suositus.

2YoutubeL

2FaceBookL