Muita Purity tuotesarjan etuja

Lemmikkiruoat Purity tuotesarjasta

purity gmo free 2

  • Niitä ei valmisteta geneettisesti muunnetuista raaka-aineista - GMO Free
  • Ne eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai aromeja
  • Ne eivät sisällä suolaa maistuvuutta lisäävänä houkuttimena
  • Ne on valmistettu käyttäen uusiutuvia energialähteitä
  • Ne on valmistettu vain parhaista raaka-aineista
  • Tuotannon aikana ne kulkevat jatkuvan laadunvalvonnan läpi - alkuraaka-aineiden testauksesta usean puolivalmistetestin kautta aina lopputuotteeseen saakka.
  • Fitmin lemmikkiruokien tuotanto on sertifioitu noudattaen ISO IFS (International Food Standard, joka on yksi tärkeimmistä ja arvostetuimmista todistuksista elintarvikealalla) ja valvottu HACCP kautta, joka on kansainvälisesti arvostettu laadunvalvontajärjestelmä

 

purity komplex dentalni

Hammashoitokompleksi toimii suuontelon antibakteerisena suojana, joka estää plakin kertymisen hampaisiin ja vaikuttaa näin ehkäisevästi hammaskiven muodostumista vastaan.
 
 
purity chelaty

 Kelaatit ovat kivennäisaineiden ilmenemismuoto, joiden ansiosta voivat mineraalit- (esim. Fe, Cu, Mn, Zn, Se) imeytyä tehokkaammin elimistöön ja täyttää paremmin tehtävänsä. Mineraalien hyöty    kelaattien muodossa on moninkertaisesti korkeampi, kuin epäorgaanisessa muodossa.

 

purity prebiotikaPrebiootit vaikuttavat isännän normaaliflooraan ja sitä kautta myös elimistön vastustuskykyyn. Ne ovat sulamattomia kasviperäisiä aineita, jotka tukevat tai tukahduttavat tiettyjen ruoansulatuskanavassa tavallisesti olevien mikro-organismilajien esiintymistä.

 
purity vlaknina

Kuitu kuivatuista omenoista ja juurikasmassasta edistää ruoan kulkua ruoansulatuskanavan läpi. Sillä on positiivinen vaikutus suoliston peristaltiikkaan ja se edistää bakteerien toimintaa ruoansulatuskanavassa.

 
purity jukaJukkauute omaa poikkeuksellisen kyvyn sitoa kaasumaista typpeä ammoniakin ja muiden kaasujen muodossa, jotka syntyvät ruoansulatuksen aikana ja haisevat epämiellyttävästi. Sen käyttö vähentää ulosteiden ja virtsan hajua.
 
purity omegaOmega 3 ja 6 ovat välttämättömiä rasvahappoja, joita on laadukkaassa kylmäpuristetussa Norjan lohesta saadussa lohiöljyssä. Omega 3 ja 6 rasvahapot ovat välttämättömiä terveiden verisuonien kannalta ja niillä on suotuisa vaikutus sydämen ja aivojen toimintaan.
 
 

2YoutubeL

2FaceBookL

?>