Hedelmä

Purity Holistic Cat Food sarjan kissanruoissa käytimme hedelmien myönteisiä vaikutuksia, koska ne lisäävät ravinnon monipuolisuutta, toimivat luontaisina kivennäisaine- ja vitamiinilähteinä ja edustavat luonnollisia ainesosia, joilla on positiivinen vaikutus yksilön elimistöön.

ovoce2
kustovnice2

 •Kiinanpukinpensas (ns. Goji) - vaikuttaa vitamiinien ja hivenaineiden ansiosta positiivisesti kehon puolustuskykyyn. Vahvistaa näköä, parantaa veren muodostumista ja ihon kuntoa

 
 
cerny rybizMustaherukka – sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita.  Se vaikuttaa myönteisesti ikääntymisen hidastumisprosessiin, vahvistaa immuunijärjestelmää sekä vaikuttaa positiivisesti verisuonten elastisuuteen.
 
borůvkaMustikat - näön laadun sekä verisuonten seinämien elastisuuden ja vahvuuden parantamiseen.  Lisäksi desinfiointiominaisuuksien takia, jotka vaikuttavat parantavasti ruoansulatuskanavan ja virtsateiden tulehdussairauksiin.
 
 
brusinkyKarpalot - Ovat tärkeitä antibakteriaalisten ominaisuuksiensa ansiosta, vaikuttavat virtsateiden ja suoliston infektioita vastaan.  

2YoutubeL

2FaceBookL

?>