Purity Holistic Cat Food line

Nykyisen innovaation tavoitteena on säilyttää resepteissä raaka-aineet, jotka on havaittu pitkän kokemuksen jälkeen hyviksi, ja parantaa niitä teknologisen kehityksen ja nykypäivän trendien pohjalta

 

Mihin innovaatio perustuu?

 skupina masa 4

Kehityksessä olemme keskittyneet tarkastelemaan ravintoa kissan lihansyöjä pedon näkökulmasta, jolle luonnollisena ravinteiden lähteenä ovat ennen kaikkea eläinperäiset ainesosat ja erityisesti liha. Siksi lisäsimme resepteihin aitoa tuoretta lihaa, joka, paitsi että parantaa ruoan makua, lisää siihen myös tarvittavia ravintoaineita.

Korkean eläinperäisten ainesosien pitoisuuden lisäksi on ruoalla myös useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka edistävät kissasi terveyttä ( hammashoitokompleksi, prebiootit, tasapainoinen suhde omega 3 ja 6 rasvahappoja ym ym.) Kaikki raaka-aineet on huolellisesti valittu ja yhdistetty eri tuotteissa niin, että koko Purity Holistic Cat Food sarja auttaa kissoja viettämään täysiarvoista ja onnellista elämää.

 
Valitse 7 kissanruoan tarjonnasta:skupina 3
 

Miksi Purity?

skupina masa 2

Tuore liha ilman luita takaa hyvän maittavuuden ja ennen kaikkea tuotteidemme laadun. Se on lopullinen raaka-aine, joka ei enää kulje muiden valmistuksen välivaiheiden läpi (ylikypsennys, kuivaus, murskaus ja sterilointi korkeassa paineessa ja lämpötilassa), kuten  liha- ja luujauhon valmistuksen tapauksessa. Ja juuri siksi, että Fitmin pyrkii valmistamaan, paitsi maistuvaa, myös erittäin laadukasta kissanruokaa, hyödyntää se ainutlaatuista teknologiaa, jonka avulla se voi lisätä rakeisiin monenlaista tuoretta lihaa (kana, riista, nauta, kala, ym.).


 

brambory2Grain free resepti perustuu herneisiin ja perunaan, se ei sisällä siis viljajyviä, jotka saattavat olla mahdollisia allergeeneja (esim. vehnägluteeni- ja maissigluteeni). Lisäksi nämä raaka-aineet alentavat ruoan glykeemistä indeksiä, jolloin ne myös ehkäisevät yhtä yleisimmistä elintasosairauksista - liikalihavuutta, joka valitettavasti alkaa kasvavassa määrin olla myös eläinten ongelmana.

bylinky 

Herbs Vitality Complex on harmonisen tasapainoinen sekoitus yrttejä, jonka tavoitteena on edistää ruoansulatusta ja koko kehon detoksikaatiota, mikä tukee kissojen elimistön yleistä elinvoimaisuutta. Hyödynsimme kamomillan, nokkosen, voikukan, sitruunamelissan ja lehmuksen myönteisiä vaikutuksia. 

 

Eläinproteiinit ovat kasviproteiineihin verrattuna kissoille (lihansyöjille) paremmin hyödynnettävä ja ennen kaikkea laadukkaan elämän kannalta välttämätön proteiinin lähde. Ne sisältävät kaikki elimistön toiminnan ja kehityksen kannalta tärkeät aminohapot ja juuri siksi on tarkoituksenmukaista, että niiden osuus ravinnossa olisi mahdollisimman suuri.

Kun teet tuotteet rakkaudella, työ on sen arvoista.

 
IMG 1154

2YoutubeL

2FaceBookL

?>