Lifetime nutritional programme

Hevosten ravinto-ohjelma Fitmin Lifetime nutritional programme perustuu tuotemerkin kokonaisfilosofiaan, jonka mottona on antaa eläimille vain sitä, mitä ne todella tarvitsevat.  Tarjoamme kohdennetun ja korkealaatuisen sarjan täysravintoja ja lisäravinteita hevosille niin, että ne kattavat koko hevosen elinkaaren tarpeet ja tarjoavat koko joukon ratkaisuja hevosten ruokavalio-ongelmiin.  

Koko hevosen eliniälle, syntymästä vanhuuteen. 

Ohjelma muodostuu viidestä tuotekategoriasta:

 

FF

Tuotteisiin on lisätty hevosen kokonaisterveyden kannalta tärkeä erityinen biologisten vaikuttavien aineiden sekoitus, joka on tiivistetty erityiseen muotoon Fitmin Faktor. Fitmin Faktor tukee hevosen fyysistä kokonaiskuntoa ja ruoansulatusjärjestelmää, vahvistaa vastustuskykyä, lieventää vanhenemisen oireita ja auttaa siten pidentämään hevosen täysipainoista elämää. 

 

muut hyödyt:

• Kelaatit

• Nukleotidit

• Mykotoksiinien tasapainottaminen

• Elävää Sacharomycces-hiivaa

• Yucca shidigera

• Antioksidantti-kokonaisuus

 Omega 3 MK

 

kone FF2

Malliannokset eri hevostyypeille löytyvät Online EXPERT-ravintoneuvonta Fitmin-hevosten ravinto-ohjelma on luotu yhteistyössä USA:ssa toimivan Kentucky Equine Research-laitoksen kanssa, jonka maailmanlaajuisesti tunnustettu asiantuntemus on taattu.

Miten valitset oikean ravinnon hevosellesi?

Taulukkomme neuvoo sinulle ne tuotteet, jotka ovat oikeita juuri sinun tarpeisiisi. 

 

LIfetime nutritional programme

 

Palvelut ja neuvonta
Fitmin-tuotemerkin ravintoasiantuntijat tarjoavat korkealaatuista neuvontaa ravitsemuksen kaikilla osa-alueilla. Asiakkaat voivat kääntyä heidän puoleensa puhelimitsesähköpostilla tai neuvonnan kautta. Ravitsemusterapeutit hevoset tarjoaa myös mahdollisuuden tulla kuulluksi navetta lukien päiväannoksen hevosten yksilöllisiin tarpeisiin. Ravinnon määrän analyysien mukaan ehdotetaan hevosen rodun, iän, massan, luokan ja käytön perusteella optimaalista ravintoannosta, jossa kivennäisaineet ovat tasapainoisessa suhteessa ja jota on täydennetty välttämättömillä mikrohiukkasilla ja vitamiineilla.

Kivennäisaine-vitamiinilisien valmistus mittatilauksena
Yksilöllisten tarpeiden ja erityisvaatimusten perusteella valmistamme alkuperäisiä kivennäisaine- ja vitamiinilisiä tai ravintoraesekoituksia hevosen ajankohtaisten ravinnonkulutuksen normien mukaan, jotka Kentucky Equine Research on laatinut.

2YoutubeL

2FaceBookL

?>