Tuoretta lihaa rakeissa

Valmistukseen käytämme korkealaatuista tuoretta lihaa. Käytämme Purity sarjan tuotteissa erilajista tuoretta lihaa, jonka valitsimme huomioiden tiettyjen yksilöryhmien tarpeet

Lihalajit: kala, naudanliha, kalkkuna, kana, riista, lammas, kani, sianliha
skupina masa 2
 

Lisäämme lihan tuoreena suoraan seokseen puristamisprosessin aikana, eikä vain ennalta kuivattuna raaka-aineena (liha ja luu- / luujauhoa = kilpailijoiden mahdollinen menettely)

Tuore liha sekoitetaan ja höyrystetään kuivaseoksen kanssa esikäsittelyssä optimaalisen koostumuksen saavuttamiseksi, tämän jälkeen seos menee pursottimeen, jossa se altistetaan korkealle paineelle ja 130°C lämpötilalle muutaman sekunnin ajaksi. Sen jälkeen seos ajetaan kehikon läpi, josta muodostuvat rakeet.

Huomaa. Proteiinien hajoaminen alkaa vasta 150°C lämpötilassa, joten ravinteet eivät korkeista lämpötiloista huolimatta tuhoudu pursotuksen aikana.

 

MIKSI tuore liha on hyvää?

  • Se takaa rakeiden erinomaisen maistuvuuden.
  • Ravinteet säilyvät erittäin korkealaatuisina, ne eivät ole tuhoudu korkeissa lämpötiloissa, kuten silloin, jos liha muunnetaan ensin jauhoksi ja muokataan vasta tämän jälkeen 
    rakeiksi.
  • Tuore liha on kissoille luonnollisempaa ravintoa kuin kypsennetty liha

skupina masa 3

2YoutubeL

2FaceBookL